Στο δικαστήριο σήμερα ο Ρονάλντο με κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Στο δικαστήριο σήμερα ο Ρονάλντο με κατηγορίες για φοροδιαφυγή Facebook Twitter
0

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να εμφανιστεί σε ισπανικό δικαστήριο αργότερα σήμερα, κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο παίκτης της Ρεάλ πραγματοποίησε φοροδιαφυγή 14,7 εκ. ευρώ το 2010, κάτι που ο ίδιος αρνείται λέγοντας ότι η συνείδησή του "είναι καθαρή".

Ο Ρονάλντο, 32 ετών, είναι ο τελευταίος σε μια σειρά ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο στόχαστρο των ισπανικών φορολογικών αρχών. Ο Λιονέλ Μέσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών για την ίδια κατηγορία τον περασμένο χρόνο, πληρώνοντας 252 χιλιάδες ευρώ για να μείνει εκτός φυλακής.

Ωστόσο ο άσος της Μπαρτσελόνα κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή 4,1 εκ. ευρώ, περίπου 10 εκατομμύρια δηλαδή λιγότερα από τον Ρονάλντο.

Αν κριθεί ένοχος, ο Πορτογάλος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο ύψους "τουλάχιστον 28 εκατομμυρίων ευρώ" και ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών, σύμφωνα με ειδικούς σε τέτοια θέματα.

Πηγή: bbc.com

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM