Στην Ακρόπολη ο Ποντένσε με σημαία του Ολυμπιακού και το μετάλλιο του Conference League

Στην Ακρόπολη ο Ποντένσε με σημαία του Ολυμπιακού και το μετάλλιο του Conference League Facebook Twitter
Ο Ποντένσε στην Ακρόπολη/ Φωτ.: Instagram
0

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, ανέβηκε στην Ακρόπολη των Αθηνών και φωτογραφήθηκε με το μετάλλιο του Europa Conference League,  αλλά και με τη σημαία της ομάδας του Πειραιά. 

«Ναι, δεν κουράζομαι να το κάνω» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στη λεζάντα, ποζάροντας χαμογελαστός με το μετάλλιο στα χέρια. Η φωτογραφία μετρά ήδη περισσότερα από 11.000 likes μέσα σε ένα ημίωρο. 

Ο Ποντένσε θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια αλλά ανήκει στην Γουλβς και θα πρέπει να τα βρουν με τους "Λύκους" οι Πειραιώτες. Πάντως ο Μεντιλίμπαρ τον περιμένει στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει σε έναν μήνα. 

«Κάποιοι άνθρωποι λένε να μην γυρίσεις εκεί που ήσουν χαρούμενος. Τι να πω γι’ αυτό; Αν η πρώτη μου φορά εδώ ήταν το κάτι άλλο, η δεύτερη ήταν εξωπραγματική. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι καλύτερο» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής. 

«Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα: Πρέπει να νιώθετε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού. Και ναι, νιώθω πολύ τυχερός που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού για πάντα. Συνεχίστε να ονειρεύεστε» επισήμανε. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM