Σπανούλης σε Παππά: Βούλωσέ το μην σε φτύσω στο πρόσωπο - ΒΙΝΤΕΟ

Σπανούλης σε Παππά: Βούλωσέ το μην σε φτύσω στο πρόσωπο - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Άναψαν τα αίματα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. 

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη με τον Νίκο Παππά. «Βούλωσέ το μην σε φτύσω στο πρόσωπο», είπε ο "Kill Bill" στον γκαρντ των πράσινων, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. 

Σε ένα ντέρμπι που ανέδειξε μη αναμενόμενους πρωταγωνιστές (Παππάς 24 πόντους, ΛεΝτέι 20 πόντους), ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στις... λεπτομέρειες, γράφοντας το «δύο στα δύο» επί του Ολυμπιακού στις εφετινές τους αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και «εκθρονίζοντας» τους Πειραιώτες από την κορυφή.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 79-70, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, παίρνοντας προβάδισμα για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και απολαμβάνοντας πλέον μόνο με το Περιστέρι τη... θέα από το «ρετιρέ» της κατάταξης.

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο δεκάλεπτο για να «σπάσει» την... κακοδαιμονία των «πράσινων» από τα 6.75 (είχαν 0/10 τρίποντα μέχρι το 15΄) και φέρνοντας αναστάτωση στην άμυνα του Ολυμπιακού οδήγησε την επίθεση του «τριφυλλιού» μέχρι τον θρίαμβο, ολοκληρώνοντας με 24 πόντους (4/8 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και κανένα λάθος!

Στην κακή βραδιά του Καλάθη (7π., 7ασ.), ΝτεΣόν Τόμας και Κιθ Λάνγκφορντ ακολούθησαν τον Παππά στη λίστα των διψήφιων με 10 και 11 πόντους, αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, ο ΛεΝτέι... αποκάλυψε την ευστοχία του από τα 6.75 (3/3 τρίποντα) και με 20 πόντους προσπάθησε να ηγηθεί την ανατροπής, υπολογίζοντας όμως χωρίς τα λάθη των «ερυθρόλευκων» (12) σε κομβικά σημεία της αναμέτρησης... Μεστή εμφάνιση από Πρίντεζη (11π., 9ρ.) και Τίμα (10π.), τη στιγμή που ο Σπανούλης (9π., 7ασ.) δεν κατάφερε να «μιλήσει» όταν έπρεπε...

Η αγωνιστική εικόνα, πάντως, των δύο ομάδων, πέραν του πάθους που επέδειξαν για τη νίκη, δεν... αποζημείωσε τους θεατές, οι οποίοι έβλεπαν τους «αιώνιους» να δίνουν ρεσιτάλ αστοχίας, καθώς ο Παναθηναϊκός τελείωσε τον αγώνα με 7/26 τρίποντα, 10/22 βολές, ενώ ο Ολυμπιακός με 8/22 τρίποντα, 16/27 βολές, έχοντας όμως χειρότερο ποσοστό στα δίποντα (15/37 έναντι 24/42 των γηπεδούχων).

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM