Πυρκαγιές στην Αυστραλία: Μπασκετμπολίστες θα προσφέρουν 100 δολάρια για κάθε τρίποντο ή κάρφωμα

Πυρκαγιές στην Αυστραλία: Μπασκετμπολίστες θα προσφέρουν 100 δολάρια για κάθε τρίποντο ή κάρφωμα Facebook Twitter
ΕΡΑ
1

Με έναν πρωτότυπο τρόπο, ο Τζοκ Λαντέιλ, μπασκετμπολίστας της Ζαλγκίρις, αποφάσισε να συνδράμει στον αγώνα κατά των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στην Αυστραλία

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eurohoops.net ο φόργουορντ της Ζαλγκίρις Τζοκ Λαντέιλ πήρε την πρωτοβουλία να προσφέρει στο ματς της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Πέμπτη, για την Ευρωλίγκα, 100 δολάρια για τις φωτιές στην Αυστραλία σε κάθε τρίποντο ή κάρφωμα που θα επιτευχθεί στον αγώνα. «Οι δύο ομάδες είναι πολύ ταλαντούχες και πιστεύω πως θα βγούμε εκεί έξω και θα αποδώσουμε πολύ καλά. Θέλω απλά να αξιοποιήσω την ευκαιρία», αναφέρει μεταξύ άλλων ελπίζοντας πως θα πυροδοτήσει ανάλογες κινήσεις από παίκτες της Ευρωλίγκα.

Ο Τζοκ Λαντέιλ γεννήθηκε στη Μελβούρνη και έζησε στη χώρα πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου και αγωνίστηκε στο NCAA.



Ο Κρις Σίνγκλετον, παίκτης της Αναντολού Εφές, έγραψε στο Twitter πως θα κάνει κάτι ανάλογο στο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή.

Με πληροφορίες από eurohoops.net

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια