Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Κακό δεύτερο ημίχρονο και τέλος στο σερί των «πράσινων»

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Κακό δεύτερο ημίχρονο και τέλος στο σερί των «πράσινων» Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη φετινή ήττα του στο ΟΑΚΑ, καθώς η Βαλένθια τον «λύγισε» με 79-89, βάζοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών και υποχρεώνοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κάνει βήμα πίσω στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» έμειναν από λύσεις απέναντι στην αδιάκοπη πίεση των Ισπανών, εγκλωβίστηκαν στο μισό γήπεδο και δεν βρήκαν ποτέ σταθερό ρυθμό στην επίθεση, παρά το καλό πρώτο ημίχρονο.

Η Βαλένθια κυριάρχησε με την άμυνά της, εκτελώντας με αυτοπεποίθηση γύρω από το τρίποντο (40 προσπάθειες) και ανοίγοντας συνεχώς το γήπεδο. Ο Ντάριους Τόμπσον πραγματοποίησε εμφάνιση ηγετική, με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα πάνω στον Χουάντσο που έκοψε κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού στο τέλος.

Ο Κένεθ Φαρίντ έμεινε μακριά από τον ρυθμό που έδειχνε στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Γιούρτσεβεν δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην επιστροφή του και οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να κυνηγούν το σκορ σε όλο το δεύτερο μέρος. Το ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, με τη Βαλένθια να φεύγει δίκαια με το διπλό.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 44-38, 61-65, 79-89

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM