ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Παίκτριες ποδοσφαίρου της Λιόν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους

Παίκτριες ποδοσφαίρου της Λιόν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους Facebook Twitter
0

Η Έλι Κάρπεντερ και η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ, συμπαίκτριες στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λιόν, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με την έλευση του 2024: ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. 

Οι δύο παίκτριες ποδοσφαίρου έκαναν κοινή ανάρτηση στο Instagram, με την οποία μοιράστηκαν την ευχάριστη είδηση. Δημοσίευσαν φωτογραφία, από παραλία στις Μαλδίβες, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές, ενώ η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ δείχνει το μονόπετρο που φοράει. 

«Ο άνθρωπός μου για μια ζωή», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας, που τη συμπλήρωναν δύο emoji, μια καρδιά και ένα δαχτυλίδι.

Η 23χρονη Κάρπεντερ και η 32χρονη βαν ντε Ντονκ γνωρίστηκαν στη Λιόν. Η Κάρπεντερ εντάχθηκε στη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα το 2020 και ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η βαν ντε Ντονκ, που πήρε μεταγραφή από την Άρσεναλ. 

Οι δύο αθλήτριες αποκάλυψαν το 2022 ότι έχουν σχέση, αναρτώντας φωτογραφίες από το Σεν Τροπέ, μετά την κατάκτηση του Champions League. 

Η Έλι Κάρπεντερ και η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της Λιόν, καθώς πέρα από το Champions League με τη φανέλα της έχουν κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας (2022, 2023) και το Κύπελλο πέρυσι. Πέρα από τη Λιόν, αμφότερες είναι διεθνείς, η Κάρπεντερ με την ομάδα της Αυστραλίας και η βαν ντε Ντονκ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ