ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Ουαλοί φίλαθλοι καθάρισαν τα σκουπίδια τους πριν τον αγώνα με το Βέλγιο - «Chapeau, παράδειγμα προς μίμηση»

Ουαλοί φίλαθλοι καθάρισαν τα σκουπίδια τους πριν τον αγώνα με το Βέλγιο - «Chapeau, παράδειγμα προς μίμηση» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Οι φίλαθλοι της Ουαλίας που ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες για τον αγώνα της εθνικής τους με το Βέλγιο για το Nations League, έδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς και εγκωμιάστηκαν γι'αυτό. 

Εκατοντάδες φίλαθλοι από τους συνολικά 2.500 που ταξίδεψαν στο Βέλγιο, κατέβηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών πριν τον αγώνα. 

Αφού έκαναν πάρτυ στους δρόμους με μπύρες και αλκοόλ, στη συνέχεια πήραν σακούλες και καθάρισαν κουτάκια, μπουκάλια και σκουπίδια, προτού βάλουν πλώρη για το γήπεδο για τον αγώνα. 

Η αστυνομία των Βρυξελλών, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία τους πρωτοβουλία, ευχαρίστησε τους Ουαλούς φιλάθλους «που άφησαν τον τόπο όπως τον βρήκαν» μέσω Twitter. 

Ευχαριστίες δέχτηκαν και από τον δήμαρχο Βρυξελλών. «Μπράβο στους φιλάθλους της Ουαλίας που, αφού πάρταραν στο κέντρο της πόλης, μάζεψαν τα σκουπίδια τους. Παράδειγμα προς μίμηση» έγραψε ο Φιλίπ Κλοζ. 

Για την ιστορία, η Ουαλία ηττήθηκε με 2-1 από το Βέλγιο. 

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ