Ολυμπιακοί αγώνες: Viral o πανηγυρισμός προπονητή που «τρελάθηκε» με το χρυσό μετάλλιο

Ολυμπιακοί αγώνες: Viral o πανηγυρισμός προπονητή που «τρελάθηκε» με το χρυσό μετάλλιο κολυμβήτριας Facebook Twitter
0

Η Αριάνε Τίτμους ήταν η πρωταγωνίστρια μέσα στο νερό σήμερα, στα αγωνίσματα της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά ο προπονητής της έγινε viral με το «σόου» που έδωσε όταν εκείνη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. 

Η 20χρονη από την Αυστραλία «αποκαθήλωσε» την Κέιτι Λεντέκι, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. ελεύθερο, σε μία από τις μεγαλύτερες κόντρες στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. 

Η Αμερικανίδα πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκης είχε το προβάδισμα, αλλά στα τελευταία 100 μ. η Τίτμους αντεπιτέθηκε, πέρασε μπροστά και πήρε το χρυσό μετάλλιο με 3.56.69, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Η Λεντέκι, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, αναγκάστηκε τελικά να «συμβιβαστεί» με το αργυρό μετάλλιο, τερματίζοντας σε 3.57.36. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Αμερικανίδα έχασε σε ατομικό αγώνισμα σε Ολυμπιακούς αγώνες. 

Βλέποντας την τεράστια επιτυχία της αθλήτριάς του, ο προπονητής της Τίτμους «τρελάθηκε». Από τις κερκίδες ο Ντιν Μπόξαλ, άρχισε να φωνάζει πανηγυρίζοντας, έβγαλε τη μάσκα του, έπιασε το κιγκλίδωμα μπροστά του και άρχισε να το ταρακουνάει, αδυνατώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του μετά τη μεγάλη επιτυχία της 20χρονης. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλο αυτό το «σόου» έγινε γρήγορα viral. 

Την ίδια ώρα, στην πισίνα, οι πραγματικές πρωταγωνίστριες βγήκαν από το νερό μαζί και αγκαλιάστηκαν. «Την ευχαρίστησα», δήλωσε η μεγάλη νικήτρια αναφερόμενη στην αντίπαλό της. «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνη. Αυτή ανέβασε το επίπεδο για τις μεσαίες αποστάσεις στο ελεύθερο. Αν δεν είχα κάποια όπως εκείνη για να κυνηγάω, σίγουρα δεν θα κολυμπούσα έτσι», παραδέχθηκε η Τίτμους. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ