Ο Ρονάλντο κάνει μάθημα στον Τζόκοβιτς για το πώς να πηδάει πιο ψηλά

Ο Ρονάλντο κάνει μάθημα στον Τζόκοβιτς για το πώς να πηδάει πιο ψηλά Facebook Twitter
0

Κοινή προπόνηση έκαναν στον Ντουμπάι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.


Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διακοπές στο Ντουμπάι, για την περίοδο των Χριστουγέννων, οι δύο άσσοι δεν ξέφυγαν από το πρόγραμμα των προπονήσεών τους. Μάλιστα, συναντήθηκαν στο γυμναστήριο σε μία κοινή προπόνηση κατά την οποία αναμετρήθηκαν για το ποιος θα καταφέρει να πηδήξει πιο ψηλά.


Στα δύο σύντομα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρονάλντο, οι δύο κορυφαίοι αθλητές φαίνεται να συναγωνίζονται για το άλμα τους με τον Πορτογάλο επιθετικό μάλιστα να δίνει συμβουλές στον Σέρβο τενίστα.

Ο Πορτογάλος φορ της Γιουβέντους ανέβασε τα στιγμιότυπα σχολιάζοντας «Μαθαίνοντας στον Τζόκοβιτς πως να πηδάει τόσο ψηλά... Ήταν μεγάλη χαρά να σε δω και να προπονηθώ μαζί σου φίλε μου».

View this post on Instagram

Teaching @djokernole how to jump!!???? Was a pleasure to see you and train with you my friend!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM