Ο Πετρούνιας εκτός αποστολής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ο Πετρούνιας εκτός αποστολής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Facebook Twitter
EPA
0

Απών από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Στσέτσιν της Πολωνίας (10-14/4), θα είναι ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν θα καταφέρει να διευρύνει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών στον θεσμό, αφού βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τη χειρουργική επέμβαση του περασμένου Νοεμβρίου στον αριστερό ώμο.

Επόμενος στόχος του Λευτέρη Πετρούνια είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου στην Στουτγάρδη, όπου θα διεκδικήσει το μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM