Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στην εθνική Δανίας- Για πρώτη φορά μετά την ανακοπή στο Euro

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στην εθνική Δανίας- Για πρώτη φορά μετά την ανακοπή στο Euro Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Δανίας για πρώτη φορά μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια του Euro πέρυσι

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ συμπεριέλαβε τον μέσο στους 23 ποδοσφαιριστές που κάλεσε για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Ολλανδία και τη Σερβία, που θα διεξαχθούν αυτό τον μήνα. Στο παιχνίδι κόντρα στη Σερβία ο Έρικσεν θα επιστρέψει στο Πάρκεν, στο γήπεδο όπου κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Φινλανδία, στο Euro. 

«Περιμένω ότι ο Κρίστιαν θα μπει και θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την ομάδα μας», δήλωσε ο Χιούλμαντ μιλώντας στην εφημερίδα Ekstra Bladet. «Δεν περίμενα να παίζει τώρα, σκεφτόμουν ότι ρεαλιστικά θα ήταν έτοιμος το καλοκαίρι. Όμως, ο Κρίστιαν είναι με την ομάδα επειδή είναι ο καλύτερος σε αυτή τη θέση», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας. 

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στην εθνική Δανίας- Για πρώτη φορά μετά την ανακοπή στο Euro Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Ο Έρικσεν υπέγραψε με την Μπρέντφορντ τον Ιανουάριο, καθώς συμφώνησε με την Ίντερ για τον τερματισμό του συμβολαίου του, λόγω των κανονισμών της Serie A. Μετά την ανακοπή, στον 30χρονο τοποθετήθηκε εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής (ICD), μια συσκευή που δεν επιτρέπεται στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας. Τέτοιος κανονισμός δεν υπάρχει στην Premier League. 

«Ο Κρίστιαν είναι σε πραγματικά καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε ο Χιούλμαντ. «Τον είδα κόντρα στην Μπέρνλι το Σάββατο και ήταν ο καλύτερος παίκτης. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σκέφτεται πιο γρήγορα από τους περισσότερους», συμπλήρωσε. 

Η Δανία έχει προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, που ξεκινά τον Νοέμβριο. Τον Ιανουάριο ο Έρικσεν δήλωσε ότι είναι στόχος του και όνειρο να παίξει στη διοργάνωση. 


Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM