Euro 2020: «Πάγωσαν» όλοι στο Δανία-Φινλανδία - Κατέρρευσε στο γήπεδο ο 29χρονος Έρικσεν

Euro 2020: «Πάγωσαν» όλοι στο Δανία-Φινλανδία - Κατέρρευσε στο γήπεδο ο 29χρονος Έρικσεν Facebook Twitter
0

Πάγωσε το γήπεδο στο ματς Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020, όταν ο 29χρονος παίκτης της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε απρόσμενα στο γήπεδο Parken της Κοπεγχάγης. 

Προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή ενώ σύμφωνα με την τηλεόραση του Αντ1 χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής. Συγγενικό του πρόσωπο κατέβηκε στο γήπεδο. Οι Δανοί σχημάτισαν ένα «ανθρώπινο τείχος» γύρω από τον παίκτη όσο οι γιατροί επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν και τελικά τον απομάκρυναν με φορείο και μεγάλα σεντόνια εκατέρωθεν του φορείου. 

Euro 2020: «Πάγωσαν» όλοι στο Δανία-Φιλανδία - Κατέρρευσε στο γήπεδο ο 29χρονος Έρικσεν Facebook Twitter
Σε πρώτο πλάνο ο Joona Toivio της Φινλανδίας κοιτάζει με αγωνία προς την πλευρά του Κρίστιαν Έρικσεν όσο λαμβάνει ιατρική βοήθεια (GETTY IMAGES)

Οι Φινλανδοί αποχώρησαν πρώτοι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ενώ ακολούθησαν και οι Δανοί. Στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA κάνει λόγο για διακοπή του παιχνιδιού εξαιτίας έκτακτης υγειονομικής κατάστασης. 

Από τα μεγάφωνα, η μόνη ανακοίνωση που έγινε, ήταν μία έκκληση προς τους θεατές να παραμείνουν στις θέσεις τους έως ότου γίνουν επίσημες ενημερώσεις. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως ο Έρικσεν έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ