ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από το Europa League - Έχασε από τη Λέγκια

Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από το Europa League - Έχασε από τη Λέγκια Facebook Twitter
0

O Aτρόμητος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League καθώς ηττήθηκε στο Περιστέρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας. 


 Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό τη Λέγκια, που είχε και σημαντική υποστήριξη από τους φιλάθλους της, πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και ηττήθηκαν με 2-0.

Οι Πολωνοί, που δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ στην Ευρώπη, απείλησαν στα πρώτα λεπτά και έδειξαν τις διαθέσεις που είχαν, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που στο 17' είχε σουτ στο δοκάρι με απευθείας φάουλ του Φάρλεϊ Ρόσα. Στο 29' όμως η Λέγκια βρήκε στόχο. Ο Καφού πέρασε εντυπωσιακά τον Κάχιλα, η μπάλα έφτασε στον Στολάρσκι κι αυτός με όμορφο σουτ έκανε το 0-1. Ουσιαστικά το γκολ αυτό έκρινε το παιχνίδι, καθώς ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να απειλήσει με εξαίρεση δύο ευκαιρίες του Μανούσου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέγκια πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 51' και κλείδωσε την πρόκριση. Ο Βέσοβιτς σέντραρε από δεξιά και ο Γκβίλια με πλασέ πέτυχε το 0-2. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Λέγκια πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Κάχιλα (58' Ουγγράι), Μάντσον (69' Ούμπιδες), Φάρλεϊ Ρόσα, Χαρίσης, Μανούσος, Βέλλιος (83' Ενσικουλού)

ΛΕΓΚΙΑ: Μαγιέτσκι, Στολάρσκι, Λέβτσουκ, Γέντερζτσικ, Ρότσα (62' Βιέτσεσκα), Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68' Νάγκι), Γκβίλια, Λουκίνιας (78' Καρλίτος), Κουλένοβιτς.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ