Ο Ανδρέας Τετέι στην Εθνική Ελλάδος

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Facebook Twitter
Ο Ανδρέας Τετέι στην Εθνική Ελλάδος / Φωτ.: Instagram
0

Ο Ανδρέας Τετέι  δέχθηκε την πρώτη του κλήση από την ομάδα της Εθνικής.

Ο 24χρονος επιθετικός της Κηφισιάς καλείται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τα τελευταία ματς της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2025.

Μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός για ένα διάστημα από 4 έως 6 εβδομάδες, η Εθνική επενδύει στον Ανδρέα Τετέι.

Στις κλήσεις του Γιοβάνοβιτς επιστρέφει και ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το σύνολο της «γαλανόλευκης».

«Breaking news», γράφει σε ανάρτηση στο Instagram, η ομάδα. «Ο αρχηγός επιστρέφει! Τάσος Μπακασέτας & Ανδρέας Τετέι @yb.tetei στην αποστολή της Εθνικής!».

Αργότερα, επέστρεψε με νέα ανάρτηση και μια σειρά φωτογραφιών από παίκτες που θα συμμετέχουν στα ματς. Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Τετέι, ο οποίος και έκανε αναδημοσίευση τη φωτογραφία.

Ο Ανδρέας Τετέι στην Εθνική Ελλάδος Facebook Twitter
 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM