Το νέο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια προς τον προπονητή του και όλους τους Έλληνες

Το νέο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια προς τον προπονητή του και όλους τους Έλληνες Facebook Twitter
0

Τον πόνο σε δύναμη θέλει να μετατρέψει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας και να συνεχίσει στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης ο οποίος, χειρουργήθηκε στον ώμο στη Γαλλία και αναρρώνει, έγραψε νέο μήνυμα προς τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και όλους τους Έλληνες.

«Μια εβδομάδα πριν ήταν όλα διαφορετικά στη αθλητική μου καριέρα .. Σήμερα κλείνοντας μια εβδομάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μόλις λίγες ημέρες από το χειρουργείο γνωρίζω ότι ξεκινάει μια άλλη δύσκολη διαδρομή..μέσα από τον πόνο που νιώθω.. Θέλω να πω στους Έλληνες, σε Εμένα αλλά και σε Εσένα που έχουμε ζήσει τόσα..πως θα κάνω ότι μπορεί να γίνει για να μετατρέψω τον πόνο μου σε δύναμη..Γιατί οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι..Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα ..".

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται στην περίοδο της ανάρρωσης ενώ μαζί του  βρίσκεται η σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και οι δυο καλοί του φίλοι και συνεργάτες του, ο Γιώργος Χατζηευσταθίου και ο Φάνης Χατζηβελώνης.

Σε μια από τις βόλτες στο Annecy της Γαλλίας στα social media της Βασιλικής και του Λευτέρη δημοσιεύτηκαν βίντεο, με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη να αποκαλύπτει πως άρχισε σιγά σιγά μετά το χειρουργείο να κουνά τα δάχτυλά του.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ