Νεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Έιντριαν Πέιν

Νεκρός ο 31χρονο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν - Είχε παίξει τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
Φωτ: EPA/Georgia Panagopoulou
0

Ο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών, όπως επιβεβαιώνει ο συμπαίκτης του Τζάρεντ Σούλινγκερ και μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Πέιν είχε γίνει draft στο NBA το 2014 με τους Atlanta Hawks και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ με τις φανέλες των Hawks, Minnesota Timberwolves και Orlando Magic.

Είχε περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Με τους «πράσινους» είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2018 και το κύπελο το 2019. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM