Νεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Έιντριαν Πέιν

Νεκρός ο 31χρονο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν - Είχε παίξει τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
Φωτ: EPA/Georgia Panagopoulou
0

Ο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών, όπως επιβεβαιώνει ο συμπαίκτης του Τζάρεντ Σούλινγκερ και μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Πέιν είχε γίνει draft στο NBA το 2014 με τους Atlanta Hawks και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ με τις φανέλες των Hawks, Minnesota Timberwolves και Orlando Magic.

Είχε περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Με τους «πράσινους» είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2018 και το κύπελο το 2019. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM