ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεϊμάρ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, μπαίνει στο χειρουργείο

Νεϊμάρ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, μπαίνει στο χειρουργείο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σοβαρά τραυματισμένος και κλαίγοντας αποχώρησε ο Νεϊμάρ από τον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. 

Ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση. 

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νεϊμάρ έπεσε άτσαλα, έπειτα από σύγκρουση με τον Νικολάς ντε λα Κρουζ. 

Ο 31χρονος απομακρύνθηκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, κλαίγοντας και καλύπτοντας το πρόσωπό του με τα χέρια του. 

«Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεϊμάρ επιβεβαίωσαν τη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου. Θα υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια θα αποφασιστεί το πρόγραμμα αποκατάστασης», ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ. Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι ο 31χρονος θα μπει στο χειρουργείο. 

Νεϊμάρ: Είναι η χειρότερη στιγμή 

«Είναι πολύ στενάχωρη στιγμή, η χειρότερη», έγραψε ο Νεϊμάρ στο Instagram. 

«Ξέρω πως είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ ακόμη περισσότερο τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να περνάς έναν τραυματισμό και ένα χειρουργείο. Φανταστείτε να το περνάτε ξανά, έπειτα από τέσσερις μήνες αποκατάστασης», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής. 

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε στον Νεϊμάρ ο Λιονέλ Μέσι, μέσω του Instagram. Δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και του ευχήθηκε να έχει δύναμη. 

Νεϊμάρ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, μπαίνει στο χειρουργείο Facebook Twitter

Η καριέρα του Νεϊμάρ έχει σημαδευτεί από πολλούς τραυματισμούς. Μέσα στο 2023, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και χρειάστηκε περίπου πέντε μήνες προτού επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη για πόσο καιρό θα μείνει αυτή τη φορά μακριά από τα γήπεδα. Συνήθως, έπειτα από ρήξη πρόσθιου χιαστού ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται 8-10 μήνες, σημειώνει το BBC. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ