ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεϊμάρ: Εγώ και ο Μέσι ζήσαμε μια «κόλαση» στην Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ: Εγώ και ο Μέσι ζήσαμε μια «κόλαση» στην Παρί Σεν Ζερμαίν Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σκληρή κριτική απηύθυνε ο Νεϊμάρ προς από τους οπαδούς του συλλόγου της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς περιέγραφε τη θητεία του στη συγκεκριμένη ομάδα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην Globo ο Νεϊμάρ μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε όταν ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος για τη χρονιά που είχε ο Μέσι, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος, επειδή έζησε και τις δύο όψεις του νομίσματος», δήλωσε ο Νεϊμάρ, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Χιλάλ αυτό το καλοκαίρι, τερματίζοντας την εξαετή παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. «“Απογειώθηκε” με την ομάδα της Αργεντινής, κέρδισε τα πάντα τα τελευταία χρόνια, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν έζησε μια "κόλαση". Αυτός κι εγώ ζήσαμε μια "κόλαση"». Συμπλήρωσε πως «Ήμαστε εκεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να γίνουμε πρωταθλητές, να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία. Γι' αυτό αρχίσαμε να παίζουμε ξανά μαζί. Πήγαμε μαζί εκεί για να γράψουμε ιστορία. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε».

O Νεϊμάρ δήλωσε ότι η κριτική που ασκήθηκε στον Αργεντινό από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν άδικη. «Είναι ένας τύπος που προπονείται, που αγωνίζεται, αν χάσει θυμώνει και κατά τη γνώμη μου στοχοποιήθηκε άδικα», είπε και συμπλήρωσε πως οι άδικες κριτικές από τους οπαδούς δεν είναι πρόβλημα μόνο στη Γαλλία. Ο Νεϊμάρ μίλησε επίσης για τον ρατσισμό που έχει υποστεί ο φίλος του Βινίσιους Τζούνιορ στην Ισπανία. «Είναι λυπηρό. Ο σημερινός κόσμος έχει αλλάξει πολύ. Όλη αυτή η προκατάληψη με το χρώμα… Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις έναν φίλο να αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο», είπε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκαν «πυρά» από τμήματα των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το Champions League. Και οι δύο παίκτες αποδοκιμάστηκαν προς το τέλος της θητείας τους στο Παρίσι.

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ