ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Αντετοκούνμπο: Έφτασε τους 10.000 πόντους στην καριέρα του

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Αντετοκούνμπο: Έφτασε τους 10.000 πόντους στην καριέρα του Facebook Twitter
0

Μια νέα προσωπική διάκριση πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα κόντρα στους Σικάγο Μπουλς πετυχαίνοντας triple double, ξεπερνώντας τους 10000 πόντους στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο 6ος νεώτερος παίκτης στην ιστορία του NBA, που φτάνει τους 10.000 πόντους στην καριέρα του σε ηλικία 25 ετών και 45 ημερών. Στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κόμπι Μπράιαντ, Καρμέλο Άντονι και Τρέισι ΜακΡάντι.

Προς το παρόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είναι τρίτος σε ψήφους για το All Star Game, έχει στην καριέρα του 19.7 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 23.6 λεπτά συμμετοχής σε 507 αγώνες. Την φετινή σεζόν έχει 30 πόντους, 12.8 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 30.6 λεπτά συμμετοχής.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ