Μπάγερν Μονάχου: Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις -Σε μικρά γκρουπ

Μπάγερν Μονάχου: Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις -Σε μικρά γκρουπ Facebook Twitter
ΕPA
0

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, για πρώτη φορά μετά την αναστολή της Bundesliga, λόγω κορωνοϊού, στις 13 Μαρτίου.

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε συμβουλεύσει τις ομάδες να διακόψουν τις προπονήσεις έως τις 5 Απριλίου. Έτσι, από σήμερα, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θα αρχίσουν να «ξεμουδιάζουν», προπονούμενοι σε μικρά γκρουπ.

«Η πρώτη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου θα επιστρέψει στις προπονήσεις, σε μικρά γκρουπ, από τις 6 Απριλίου. Αυτό θα γίνει σε συντονισμό με την κυβερνητική πολιτική και τις σχετικές αρχές. Εξυπακούεται ότι θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση όλων των κανόνων υγιεινής», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, στην οποία καλούνται οι φίλοι της ομάδας να συνεχίσουν να τηρούν τις οδηγίες των αρχών και να μην προσέλθουν για να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Η Bundesliga έχει ανασταλεί έως τουλάχιστον τις 30 Απριλίου, λόγω του κορωνοϊού.


Ιταλία: Κίνδυνος για αγωγές αν ματαιωθεί το πρωτάθλημα

Στο μεταξύ, στην Ιταλία το πρωτάθλημα της Serie A μπορεί να παραταθεί ως τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, δήλωσε ο επικεφαλής της λίγκας. Πολλοί πρόεδροι ομάδων τάχθηκαν υπέρ της ακύρωσης της σεζόν, αλλά ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα εξέφρασε την αντίθεσή του.

«Ο μόνος σοβαρός τρόπος διαχείρισης μιας σοβαρής έκτακτης κατάστασης αυτού του είδους είναι να ολοκληρωθεί φέτος η σεζόν 2019-2020», δήλωσε στη RAI. «Επεξεργαζόμαστε μία σειρά πιθανών λύσεων για να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να τελειώσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο; Αυτό είναι ένα σενάριο. Είναι ένας τρόπος να μην τεθεί σε κίνδυνο όχι μόνο η σεζόν 2019-2020, αλλά και η επόμενη», συμπλήρωσε και προειδοποίησε ότι μια ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος πιθανόν να έφερνε το ιταλικό ποδόσφαιρο αντιμέτωπο με μια χιονοστιβάδα αγωγών.

Με πληροφορίες από Guardian

 


Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αθλητισμός / Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα το επίθετό μου το ξέρει όλος ο κόσμος»

Η δρομέας που τον Αύγουστο έγραψε ιστορία κατακτώντας double χρυσών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου είχε μια μακρά διαδρομή, γεμάτη ιδρώτα και προκλήσεις, απώλειες, χωρισμούς και ανταμώματα, αλλά και πολλή αγάπη. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ