ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς - Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς - Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία: lunion.fr
0

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η αυτοκτονία του γιατρού της Ρεμς.

Ο Μπερνάρ Γκονζάλες έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 60 ετών, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αποσαφηνίζουν αν η ασθένεια ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, πάντως ο δήμαρχος της όλης και προσωπικός φίλος του Γκονζάλες, Αρνό Ρομπινέ, τον χαρακτήρισε «παράπλευρη απώλεια του Covid-19».


Μιλώντας στην εφημερίδα "Parisien", ο κ. Ρομπινέ ανέφερε ότι ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα που εξηγεί την πράξη του, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του σημειώματος.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε τη Ρεμς στην καρδιά της. Υπηρέτησε το κλαμπ περισσότερα από 20 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό, με παθιασμένο και ανιδιοτελή τρόπο», δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Ζαν Πιερ Καγιό. 

«Ο γιατρός Γκονσάλες στις πιο σκληρές περιόδους του συλλόγου, εργάστηκε έτσι σε εθελοντική βάση. Ο προσωπικός μου γιατρός. Σήμερα όλες οι σκέψεις μου, εκείνες του συλλόγου, για τις οποίες θα παραμείνει μοναδική φιγούρα, πηγαίνουν στη σύζυγό του και στους γονείς του. Σήμερα αυτό είναι ένα δράμα που μας χτυπάει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ