Μουντιάλ 2022: Ο Νεϊμάρ χάνει τα υπόλοιπα ματς των ομίλων- Μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο

Ο Νεϊμάρ πονάει Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Βραζιλία δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νεϊμάρ, ούτε τον Ντανίλο, για τα άλλα δύο ματς των ομίλων στο Μουντιάλ 2022, μετά τον τραυματισμό τους στο ματς κόντρα στη Σερβία, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters.  

«Υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και εντοπίσαμε ζημιά στους συνδέσμους στον αστράγαλο και στους δύο», δήλωσε ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. 

«Θα χάσουν σίγουρα το επόμενο παιχνίδι και θα είμαστε προσεκτικοί, καθώς θα πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία προκειμένου να προσπαθήσουμε να τους έχουμε έτοιμους ώστε να παίξουν ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο», συμπλήρωσε. 

«Σήμερα ήρθε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου… και ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ναι, τραυματίστηκα, είναι βαρετό, θα πονέσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επανέλθω, επειδή θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα», έγραψε στο Instagram ο Νεϊμάρ. 

Η Βραζιλία νίκησε στην πρεμιέρα της στο Κατάρ τη Σερβία με 2-0. Όμως, ο Νεϊμάρ αποχώρησε τραυματισμένος και φαινόταν αρκετά ταραγμένος. Ο διαιτητής σφύριξε εννέα φάουλ σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, τα περισσότερα από ό,τι σε οποιονδήποτε άλλον παίκτη έως τώρα στο Μουντιάλ 2022. 

Τη Δευτέρα η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Ελβετία και την επόμενη Παρασκευή το Καμερούν, για τη φάση των ομίλων. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ