Μουντιάλ 2022: Πονεμένος και με πρησμένο αστράγαλο ο Νεϊμάρ μετά τον αγώνα Βραζιλίας-Σερβίας

Μουντιάλ 2022: Πονεμένος και με πρησμένο αστράγαλο ο Νεϊμάρ μετά τον αγώνα Βραζιλίας-Σερβίας Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/LAURENT GILLIERON
0

Η Βραζιλία νίκησε τη Σερβία με 2-0 στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά το αίσθημα της χαράς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αστεριού της ομάδας, Νεϊμάρ

Η σερβική άμυνα επέδειξε ουσιαστική διάθεση να σταματήσει τον Νεϊμάρ και ο Νίκολα Μιλένκοβιτς κατάφερε να τον στείλει στον πάγκο. 

Ο επιθετικός αποχώρησε από το γήπεδο 11 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα και η κάμερα κατέγραψε τον πρησμένο του αστράγαλο, ενώ φαινόταν να υποφέρει όταν κάθισε στον πάγκο. Μετά τη λήξη του αγώνα αποχώρησε κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, ρωτήθηκε για την κατάστασή του και διαβεβαίωσε πως θα συμμετάσχει κανονικά στον επόμενο αγώνα. 

Η κατάστασή του, όπως είπε, θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. 

«Θα συνεχίσει να παίζει, να είστε σίγουροι γι' αυτό» δήλωσε. 

Ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας δήλωσε πως έχει ήδη αρχίσει η θεραπεία. «Ξεκινήσαμε άμεσα τη θεραπεία στον πάγκο. Συνεχίζει με τον φυσιοθεραπευτή, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε 24-48 ώρες για μια καλύτερη αξιολόγηση. Ένιωσε αυτόν τον πόνο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά επέλεξε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα του μετά τον τραυματισμό του. Είναι αξιοσημείωτο ότι το έκανε αυτό».

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ