Μικ Σουμάχερ: Το πρώτο μήνυμα του πιλότου της Formula 1 μετά το ατύχημα

Σουμάχερ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Το πρώτο μήνυμά του μετά το τρομερό ατύχημα που είχε χθες στην πίστα του GP στη Σαουδική Αραβία ανάρτησε ο γιος του Σουμάχερ, Μικ.

«Γεια σε όλους, απλά ήθελα να πω ότι είμαι καλά. Ευχαριστώ για τα ευγενικά μηνύματα. Υπέροχη αίσθηση με το αυτοκίνητο @haasf1team θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί» έγραψε ο νεαρός πιλότος της Formula 1.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στα προκριματικά για το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας ο οδηγός της Haas χτύπησε με δύναμη στον τοίχο κατά τη διάρκεια του Q2 και το αυτοκίνητο του διαλύθηκε καθώς χτύπησε στις στενές πλευρές του Jeddah Corniche Circuit στη στροφή 12, προκαλώντας εύλογα ανησυχίες για την υγεία του από όλους όσοι παρακολουθούσαν.

Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, με την αμερικανική ομάδα να αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM