ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μετά τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να δώσει 180 εκατομμύρια ευρώ για έναν 18χρονο

Μετά τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να δώσει 180 εκατομμύρια ευρώ για έναν 18χρονο Facebook Twitter
0

Μετά τα 220 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε για τον Νεϊμάρ ολοκληρώνοντας την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να τινάξει ξανά την μπάνκα στον αέρα.

 Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca» η Μονακό «άναψε πράσινο φως» και βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την πώληση του Κίλιαν Εμπαπέ στην ομάδα του Παρισιού.

Η συμφωνία, με βάση το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας, είναι οριστική και το μόνο που απομένει, πλέον, για να ολοκληρωθεί το deal είναι να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες νομικής φύσεως. Αμέσως μετά ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από την Παρί

Στην αρχή της μεταγραφική περιόδου φαβορί για την απόκτηση του Εμπαπέ φαινόταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή φέρεται να έπαιξε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεισε τη Μονακό να πουλήσει το γιο του στην Παρί και όχι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ