Λιονέλ Μέσι: Φήμες ότι ο πατέρας του βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ

Λιονέλ Μέσι: Φήμες ότι ο πατέρας του βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για να συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, φημολογείται ότι βρίσκεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα Αλ Χιλάλ σχετικά με το ενδεχόμενο ο γιος του να ενταχθεί στον σύλλογο με το ιλιγγιώδες συμβόλαιο των 300 εκατομμυρίων δολάρια ετησίως.

Ο Μέσι επέστρεψε στην ποδοσφαιρική δράση με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη, στον πρώτο του αγώνα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα, αλλά το μέλλον του στον σύλλογο παραμένει αβέβαιο

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Αργεντινής λήγει τον Ιούνιο και, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει την Παρί ότι θα υπογράψει παράταση, τώρα προέκυψε ότι η Αλ Χιλάλ η οποία επιθυμεί να τον φέρει στη Σαουδική Αραβία. 

Πιστεύεται ότι ο Μέσι θα ήταν ανοιχτός στη μεταγραφή του, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι μάλλον θα δεχτεί την επέκταση του συμβολαίου του με την Παρί μέχρι το 2024.

Ο Νάσερ Αλ-Ατίγια, συγγενής του εμίρη του Κατάρ, τροφοδότησε περαιτέρω τις εικασίες ότι κορυφαίος ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, αφού φέρεται να δήλωσε πως «η επόμενη ομάδα του μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι στη Σαουδική Αραβία». 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ