Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία του μετά το εξιτήριο - Σε παραλία με νεαρό θαυμαστή

Euro 2020: Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν μετά την κατάρρευση - Με νεαρό θαυμαστή του Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Χαμογελαστός και, όπως φαίνεται γερός και υγιής, ποζάρει στην πρώτη του φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Δανός μέσος, Κρίστιαν Έρικσεν


Ο παίκτης της Εθνικής Δανίας που κατέρρευσε στο πρώτο ματς του Euro 2020, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ, φωτογραφήθηκε στο πλευρό ενός μικρού θαυμαστή του, στην παραλία Tidvilde Strand, στα βόρεια της χώρας. 


Ο Bjorn Bindzus που πόσταρε στο Instagram τη φωτογραφία με τον Έρικσεν, είπε στην δανέζικη εφημερίδα: «Ήμουν νευρικός και άλαλος που έπρεπε να του ζητήσω φωτογραφία. Όμως, είμαι περήφανος και πολύ χαρούμενος που το έκανα». 

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, περίμενε να τελειώσει την κουβέντα που είχε με τη σύντροφό του και ο 29χρονος δέχτηκε αμέσως να φωτογραφηθεί μαζί του. 

Υπενθυμίζεται πως 29χρονος Δανός διεθνής της Ίντερ κατέρρευσε στο 43’ της αναμέτρησης Δανία-Φινλανδία (0-1), το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου μετά από καρδιακή ανακοπή.

Οι Δανοί γιατροί, Μόρτεν και Αντρές Μπέσεν, κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του εντός αγωνιστικού χώρου.

Παρέμεινε για μέρες στο νοσοκομείο όπου του εμφυτεύτηκε απινιδωτής και επέστρεψε σπίτι του, όπου θα παραμείνει για εβδομάδες. 

Με πληροφορίες από SkySport

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM