LIVE!

Κι άλλο ρατσιστικό tweet στους Ολυμπιακούς

Κι άλλο ρατσιστικό tweet στους Ολυμπιακούς Facebook Twitter
1

Ένας ποδοσφαιριστής από την Ελβετία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς τη Δευτέρα λόγω ενός απειλητικού και ρατσιστικού μηνύματος στο Twitter, γράφει το ABC News. Το σχόλιο, που ήταν ενάντια στους Νοτιοκορεάτες, δημοσιεύτηκε από τον Michel Morganella μερικές ώρες αφού η Ελβετία έχασε από τη Νότιο Κορέα.

Ο αρχηγός της ομάδας της Ελβετίας δήλωσε ότι ο Morganella «προσέβαλλε την αξιοπρέπεια της ομάδας της Νοτίου Κορέας όπως και του λαού της Κορέας».

Το επίμαχο Tweet του Morganella ήταν «να καούν οι Νοτιοκορεάτες» και ότι πρόκειται για «ένα μάτσο μογγολοειδή.»

Στη συνέχεια ο 23χρονος έκανε μια απολογητική δήλωσε μέσω της Ολυμπιακής ομάδας της Ελβετίας.

«Λυπάμαι ειλικρινά (…). Είναι φανερό ότι αποδέχομαι τις συνέπειες. Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα και την αντίδραση της Κορέας έκανα ένα τεράστιο λάθος.»

Οι αξιωματούχοι της Νοτίου Κορέας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.

1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια