Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γερμανό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Ο 52χρονος τεχνικός κάθεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ανδρών από τις 29 Οκτωβρίου του 2015 και συμφώνησε με την ηγεσία της Ομοσπονδίας για συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια της επαναφοράς της Εθνικής στο κορυφαίο επίπεδο και δη στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από δύο αποτυχίες (Euro 2016, Μουντιάλ 2018).

 

Στόχος, λοιπόν, του Γερμανού προπονητή αλλά και της ΕΠΟ είναι η πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Euro 2020, καθώς εκεί είναι η θέση που αξίζουν να βρίσκονται οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

 

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

 

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)».