Η Ρωσία αντίπαλος της Ελλάδας στο δρόμο για τους «4» του Eurobasket

Η Ρωσία αντίπαλος της Ελλάδας στο δρόμο για τους «4» του Eurobasket Facebook Twitter
1

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε ο τελευταίος αγώνας της φάσης των «16» μεταξύ Ρωσίας και Κροατίας.

Οι Ρώσοι συνέτριψαν τους Κροάτες στο Sinan Erdem Dome με μία εμφατική εμφάνιση (101-78) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Eurobasket και εκεί θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν την Ελλάδα, με φόντο το εισιτήριο στην τετράδα.

Οι παίχτες του Μπαζάρεβιτς ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με μπροστάρη τον Αλεξέι Σβέντ (27 πόντους, 4/7 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 10/12 βολές, 4 ριμπάουντ, 12 ασίστ) δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 42-46, 57-72, 78-101

Τα αποτελέσματα στη φάση των «16»

9/9

Σλοβενία-Ουκρανία 79-55

Γερμανία-Γαλλία 84-81

Φινλανδία-Ιταλία 57-70

Λιθουανία-ΕΛΛΑΔΑ 64-77

10/9

Ισπανία-Τουρκία 73-56

Λετονία-Μαυροβούνιο 100-68

Κροατία-Ρωσία 78-101

Σερβία-Ουγγαρία 86-78

Τα διασταυρώματα στη φάση των «8»

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Γερμανία - Ισπανία

Σλοβενία - Λετονία

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Ιταλία - Σερβία

Ελλάδα - Ρωσία

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια