Η πρώτη εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη - Πού βρέθηκε και με ποιους συναντήθηκε (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη - Πού βρέθηκε και με ποιους συναντήθηκε (ΦΩΤΟ) Facebook Twitter
3

Καθώς το αυτόφωρο πέρασε και δόθηκε και μια συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση. 

Δεν ήταν ακριβώς δημόσια, αλλά στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Μακεδονία Παλλάς.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδα στο ξενοδοχείο και ο γιος του Γιώργος, δημοσίευσε στο Instagram το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Δίπλα από τον Ιβάν Σαββίδη κάθονται οι παιχτες Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Μάτος και Κρέσπο.

Όπως αναφέρει το filathlos.gr, οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, με δική τους πρωτοβουλία, ζήτησαν και επισκέφθηκαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας στο «Μακεδονία Παλλάς».

Η πρώτη εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη - Πού βρέθηκε και με ποιους συναντήθηκε (ΦΩΤΟ) Facebook Twitter
Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Να χαιρόμαστε τους νόμους μας. Αμέτρητες αναβολές στις εκδικάσεις των υποθέσεων, αναστολές στην εκτέλεση των ποινών, δηλαδή ατιμωρησία, αυτόφωρα που παρέρχονται και μετά οι άλλοι σουλατσάρουν ελεύθεροι και αποθρασυμμένοι και απειλούν, αποσυμφορήσεις φυλακών με την αποφυλάκιση δολοφόνων και τρομοκρατών (γεια σου ρε Παρασκευόπουλε, φωστήρα!), ισόβια που ο άλλος βγαίνει σε 6-7 χρόνια, πολιτικοί που κλέβουν αλλά μετά από 2 εκλογικές αναμετρήσεις το έγκλημα παραγράφεται (να ζήσεις Κώστα μου, κουρασμένε απ'τη Ραφήνα, που έκλεισες τη Βουλή Μάιο στα καλά καθούμενα, και τσούπ!)... Και πόσα άλλα...Στο μεταξύ, έχει πολλή πλάκα να χαζεύεις τους τροχονόμους με τις μοτοσυκλέτες στη γωνία Βασ. Σοφίας και Πανεπιστημίου, αραγμένους να κάνουν κουτσομπολιό, με 15 μηχανάκια μπροστά τους σταματημένα στο φανάρι, με όλους τους αναβάτες χωρίς κράνος, ή με κράνος στον αγκώνα. Και να μην κουνιέται φύλλο...Γεια σου ρε Ελλαδάρα, που για την κατάντια σου φταίει η Μέρκελ...