Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει προπόνηση με ένα λάμα

Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει προπόνηση με ένα λάμα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Προπόνηση με ένα λάμα; Ναι, η Κατερίνα Στεφανίδη το κάνει και αυτό, σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. 

Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ευχήθηκε για τις γιορτές με ένα βίντεο από την «προπόνησή» της. Σε αυτό, η Κατερίνα Στεφανίδη τρέχει σε χωματόδρομο, δίπλα στο χιόνι, μαζί με ένα λάμα, ξεκαρδισμένη στα γέλια. 

«Αν δεν κάνεις προθέρμανση με λάμα, είναι προθέρμανση;», έγραψε στην ανάρτηση μαζί με τις ευχές της. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κρύβει την αγάπη της για τα ζώα. Συχνά κάνει αναρτήσεις είτε με τις γάτες της- που συνήθως είναι σκαρφαλωμένες στο κεφάλι της ή χωμένες στην αγκαλιά της- είτε με άλλα ζώα που συναντά και δεν χάνει την ευκαιρία να τα χαϊδέψει. 

Πριν από λίγο καιρό, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ- που ζει στο Κολοράντο- είχε «ανεβάσει» φωτογραφία και με μια κατσίκα, γράφοντας «νέα μωρά στη φάρμα». 

Σε συνέντευξή της στο Gazzetta, η Κατερίνα Στεφανίδη είχε δηλώσει πως ένα μεγάλο όνειρο που έχει από παιδί είναι να αποκτήσει φάρμα, με διάφορα ζώα. Μάλιστα, είχε σημειώσει πως ο πατέρας της τής «χρωστάει» ακόμη ένα άλογο, από το στοίχημα που είχαν βάλει το 2005 όταν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων. Στοίχημα το οποίο η αθλήτρια είπε πως θα εξαργυρώσει «όταν έρθει η ώρα». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ