Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το T-shirt κατά των διακρίσεων που έκλεψε την παράσταση - «Καμία ανοχή στο ρατσισμό»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το T-shirt κατά των διακρίσεων που έκλεψε την παράσταση - «Καμία ανοχή στο ρατσισμό» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στη Λυών βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ, παρακολούθησαν στο γήπεδο την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Ντιζόν για τα γαλλικά πλέι οφ. 

Η παρουσία τους εκεί μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού στην ομάδα της Βιλερμπάν αγωνίζεται ο αδερφός τους, Κώστας, τον οποίο και πήγαν να καμαρώσουν. 

Όμως, εκτός από την ίδια την παρουσία του μεγα-σταρ του NBA, την παράσταση έκλεψε και το μπλουζάκι με πολλαπλά μηνύματα που φορούσε. 

«Καμία ανοχή στον ρατσισμό, το σεξισμό, τις διακρίσεις σε ΑμΕΑ, την ομοφοβία, την τρανσοφοβία, την ξενοφοβία ή όποια άλλη μορφή διάκρισης» έγραφε με λευκά γράμματα το μαύρο T-shirt έγραφε στην πίσω πλευρά του. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM