Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το T-shirt κατά των διακρίσεων που έκλεψε την παράσταση - «Καμία ανοχή στο ρατσισμό»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το T-shirt κατά των διακρίσεων που έκλεψε την παράσταση - «Καμία ανοχή στο ρατσισμό» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στη Λυών βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ, παρακολούθησαν στο γήπεδο την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Ντιζόν για τα γαλλικά πλέι οφ. 

Η παρουσία τους εκεί μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού στην ομάδα της Βιλερμπάν αγωνίζεται ο αδερφός τους, Κώστας, τον οποίο και πήγαν να καμαρώσουν. 

Όμως, εκτός από την ίδια την παρουσία του μεγα-σταρ του NBA, την παράσταση έκλεψε και το μπλουζάκι με πολλαπλά μηνύματα που φορούσε. 

«Καμία ανοχή στον ρατσισμό, το σεξισμό, τις διακρίσεις σε ΑμΕΑ, την ομοφοβία, την τρανσοφοβία, την ξενοφοβία ή όποια άλλη μορφή διάκρισης» έγραφε με λευκά γράμματα το μαύρο T-shirt έγραφε στην πίσω πλευρά του. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM