Formula 1: Σοβαρός τραυματισμός για μηχανικό της Ferrari σε πιτ στοπ του Ραϊκόνεν - ΒΙΝΤΕΟ

Formula 1: Σοβαρός τραυματισμός για μηχανικό της Ferrari σε πιτ στοπ του Ραϊκόνεν - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Η νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μπαχρέιν (έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1) επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του μηχανικού της Ferrari, Francesco Cigorini.

Ο άτυχος μηχανικός υπέστη δύο κατάγματα στο αριστερό του πόδι όταν κατά τη διάρκεια ενός πιτ σποτ του Κίμι Ραϊκόνεν, την ώρα που άλλαζε ένα από τα πίσω ελαστικά, δόθηκε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει το όχημα του Φιλανδού χωρίς, όμως, να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή του τροχού.

Το όχημα ξεκίνησε με αποτέλεσμα η πίσω ρόδα να περάσει πάνω από το πόδι του Cigorini.

Το ατύχημα ανάγκασε τον Ράικονεν να αποσυρθεί από τον αγώνα (βρισκόταν στη 3η θέση) καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν στα μονοθέσια να φέρουν διαφορετικούς τύπους ελαστικών όταν επιστρέφουν στην πίστα.

Οι αγωνοδίκες διερευνούν το περιστατικό προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για μη ασφαλή εκκίνηση.

Δείτε το βίντεο του τραυματισμού:

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές θανάτου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές για τη ζωή του

«Θεωρώ σημαντικό να λέμε αυτό που αισθανόμαστε, να υπερασπιζόμαστε όσα πιστεύουμε και να στεκόμαστε απέναντι στην αδικία», είπε σε νέα ανάρτησή του ο Gus Kenworthy
THE LIFO TEAM