Ευρωμπάσκετ: Τρία στα τρία η Εθνική - Νίκησε τη Μεγάλη Βρετανία με 93-77

Ευρωμπάσκετ: Τρία στα τρία η Εθνική - Νίκησε τη Μεγάλη Βρετανία με 93-77 Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί για πρώτη φορά στο Ευρωμπάσκετ 2022 μία «γεμάτη» εμφάνιση, η Εθνική Ανδρών... αψήφησε την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας το «3 στα 3» στον 3ο όμιλο, που φιλοξενείται στο Μιλάνο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 93-77 της Μεγάλης Βρετανίας, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την ομάδα του Νέιθαν Ρέινκινγκ στην τρίτη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και ουσιαστικά στο πρόωρο αποκλεισμό της από τη συνέχεια. 

H «γαλανόλευκη» παρουσίασε και σήμερα τα γνωστά, νεκρά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση, αλλά με τον Σλούκα να το παίρνει προσωπικά σε εκτέλεση, οργάνωση και δημιουργία στην τρίτη περίοδο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε μία διψήφια διαφορά στο 27΄ (67-56) και δεν χρειάστηκε να κοιτάξει πίσω. 

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών η Ουκρανία, παιχνίδι που θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη στις 18:00. 

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους (3/4δ., 5/6 τρίποντα), 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης κέρδισε χρόνο στο ροτέισον ολοκληρώνοντας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Διψήφιοι και κοκβικοί κυρίως στην άμυνα οι Μιχάλης Λούντζης (10π., 5ασ.) Κώστας Παπαπνικολάου (10π., 7ρ., 5ασ.). Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο ομοσπονδιακός τεχνικός προφύλαξε και πάλι τον αδερφό του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Κώστα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM
Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Αθλητισμός / Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Η ήττα σηματοδοτεί τη δεύτερη διαδοχική απώλεια του Κυπέλλου για τη Σίτι, ενώ για την Κρίσταλ Πάλας αποτελεί μια ιστορική επιτυχία που τη φέρνει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια
LIFO NEWSROOM