Euro 2024: Στους «8» για πρώτη φορά η Τουρκία - Απέκλεισε (2-1) την Αυστρία

Euro 2024: Στους «8» η Τουρκία - Απέκλεισε (2-1) την Αυστρία Facebook Twitter
Τουρκία/ Φωτ.: EPA
0

Έγραψε ιστορία η Τουρκία καθώς με τα δύο γκολ του Ντεμιράλ νίκησε 2-1 την Αυστρία και για πρώτη φορά προκρίθηκε στους «8» του Euro. Στα προημιτελικά θα παίξει με την Ολλανδία που νωρίτερα νίκησε με 3-0 την Ρουμανία.

Πρωταγωνιστής για τους Τούρκους ήταν ο Ντεμιράλ. Εκείνος άνοιξε το σκορ μόλις στα 57 δευτερόλεπτα και πέτυχε το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των νοκ-άουτ του Euro. Ο Ντεμιράλ με κεφαλιά στο 59' διπλασίασε τα τέρματα για την Τουρκία.

Η Αυστρία μείωσε στο 66' με τον Γκρέγκοριτς, όμως οι Τούρκοι άντεξαν την πίεση και κράτησαν το προβάδισμα, μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

AΥΣΤΡΙΑ: Πεντς, Πος, Ντάνσο, Λιένχαρτ, Μουένε, Σάιβαιλντ, Σμιντ, Μπάουμγκαρντνερ, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς
ΤΟΥΡΚΙΑ: Γκινόκ, Μούλντουρ, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιούκσεκ, Γκιουλέρ, Κοκτσού, Γιλντίζ, Γιλμάζ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM