Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» με Βενεζουέλα

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» με Βενεζουέλα Facebook Twitter
0

Δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει η Εθνική μπάσκετ σήμερα (14:30) τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά «Άτλας», λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα. 

Ο Έλληνας σταρ έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να μην αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Θανάσης Αντετοκούνμπο (διάταση στην ποδοκνημική) και Αντώνης Κόνιαρης (φαρυγγίτιδα), η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30).  Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας. Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ο Ζελένσκι τίμησε τον αθλητή που αποκλείστηκε λόγω κράνους μνήμης για τον πόλεμο

Ο αθλητής είχε δηλώσει ότι ήθελε να αγωνιστεί φορώντας κράνος μνήμης με εικόνες 24 Ουκρανών αθλητών και παιδιών που σκοτώθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της εισβολής
THE LIFO TEAM