ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το είπε και το'κανε: Ο Ζεράρ Πικέ έφτασε με Twingo στα γραφεία της Kings League - Μετά τις αιχμές της Σακίρα

Το είπε και το'κανε: Ο Ζεράρ Πικέ έφτασε με Twingo στα γραφεία της Kings League - Μετά τις αιχμές της Σακίρα Facebook Twitter
Φωτ.: Screenshot/Twitter
0

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξαν οι βιτριολικοί στίχοι της Σακίρα στο νέο χιτ τού διαδικτύου όπου κατακεραυνώνει χωρίς να κατονομάζει τον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ. 

Στο νέο της κομμάτι όπου συνεργάζεται με τον Αργεντίνο παραγωγό Bizarrap, η 45χρονη Σακίρα βάζει στο στόχαστρο τον πρώην της και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μάρτι. 

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» τραγουδά η ίδια.

Με χιουμοριστική, πλην καυστική διάθεση, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, μέσω του stream όπου προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, ανακοίνωσε επιδεικνύοντας το Casio του πως η λίγκα του συνήψε συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών και τους μοίρασε ρολόγια! 

«Είναι ρολόγια για μια ζωή» πρόσθεσε, με την ομήγυρη να ξεσπά σε γέλια. 

Στη συνέχεια του live stream, ο ίδιος συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας της οποίας είναι πρόεδρος, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo. 

Το είπε και το'κανε λοιπόν: Σήμερα Κυριακή, έφτασε στα γραφεία της Kings League, της ανεξάρτητης λίγκας όπου είναι πρόεδρος, με ένα Twingo, όπως εμφανίζεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Λίγκα. 

Για την ιστορία το BZRP Music Session #53 ξεπέρασε τα 60 εκατομμμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες, κάνοντας ρεκόρ και «εκθρονίζοντας» το φαινόμενο του Despacito από τον Luis Fonsi. 

Η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ χώρισαν πέρυσι, έπειτα από πάνω από μία δεκαετία σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής πλέον έχει σχέση με την 23χρονη Κλάρα Τσία. 

H κόντρα των δύο πρώην συζύγων  έχει ξεφύγει πλέον από τα εν οίκω όρια, παίρνοντας δημόσιες και μάλιστα διεθνείς διαστάσεις. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ