Βασιλειάδης για ναζιστικό πανό στο ΟΑΚΑ: Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ

Βασιλειάδης για ναζιστικό πανό στο ΟΑΚΑ: Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο πρόσφατο περιστατικό του αγώνα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ, όπου εμφανίστηκε πανό με ναζιστικό σύμβολο των SS, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Μιλώντας στο Euronews, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε πως  «οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν μπορούν να είναι ανεκτοί από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και σε κάθε έκφανση της ελληνικής κοινωνικής ζωής». 

Συμπλήρωσε πως «η αρμόδια Ομοσπονδία θα πρέπει να πράξει τα δέοντα και η Πολιτεία από την πλευρά της θα κάνει ό,τι χρειαστεί, ούτως ώστε οι νοσταλγοί των μαύρων στιγμών της ιστορίας της Ευρώπης να μείνουν στο περιθώριο.

Δεν έχουμε ούτε χώρο ούτε χρόνο να χάσουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο για να ξαναδώσουμε λόγο σε αυτούς που θέλουν να οδηγήσουν την Ευρώπη ξανά στον Μεσαίωνα», κατέληξε. 

Σημειώνεται πως η UEFA έχει ήδη ανακοινώσει πως ο αρμόδιος επιθεωρητής για θέματα Δεοντολογίας έχει αναλάβει να διερευνήσει το περιστατικού στον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία, ενώ, από πλευράς ελληνικής Δικαιοσύνης, εντολή για προκαταρκτική έρευνα έχει δώσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ