Australian Open: Κόντρα στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς στον τελικό

Australian Open: Και τώρα τελικός Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά Facebook Twitter
Το πρωί της προσεχούς Κυριακής θα επαναληφθεί η προ διετίας μονομαχία τους στο Roland Garros-Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open μετά την πρόκρισή του στον τελικό της Κυριακής. 

Το πρωί της προσεχούς Κυριακής (10.30) στο τουρνουά της Αυστραλίας θα επαναληφθεί η προ διετίας μονομαχία τους στο Roland Garros. 

Σήμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε του Τόμι Πολ με 3-0 σετ έχοντας δυσκολευτεί μονάχα στο πρώτο σετ και πλέον ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Αustralian Open όπου θα διεκδικήσει τον 22ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του κόντρα στον Έλληνα τενίστα.

Σημειώνεται πως ο πατέρας του Τζόκοβιτς δεν πήγε στον ημιτελικό μετά τις φωτογραφίες με υποστηρικτές του Πούτιν

Ο Τζόκοβιτς μετά τον αγώνα δήλωσε ευγνώμων και ευλογημένος. 

Ο δε Στέφανος Τσιτσιπάς χαρούμενος για την δική του πρόκριση έγραψε πάνω στην κάμερα μια αφρικάνικη λέξη Ουμπούτου, που μεταφράζεται ως ανθρωπότητα. 

Τέλος με ανάρτησή τού ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ταξίδι στο χρόνο από όταν έπαιζε στα γήπεδα της Βουλιαγμένης μέχρι τη Rod Laver Arena.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ