«Ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης ο Στέφανος Ντούσκος στο Ζέγκεντ

Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Στέφανος Ντούσκος στο Ζέγκεντ Facebook Twitter
0

«Ασημένιος» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος όπως το 2022 στο Μόναχο και το 2023 στην Σλοβενία, έτσι και φέτος κατέκτησε την δεύτερη θέση στο σκιφ, μετά από μάχη με τον Γερμανό Ολιβέρ Ζάιντλερ. 

Στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε με χρόνο 7:41.36, έναντι 7:38.47 του Ολιβέρ Ζάιντλερ ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Στο διπλό σκιφ στην πρώτη συμμετοχή τους σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Νίκος Χωλόπουλος και ο Γιάννης Καλανδαρίδης κατάφεραν να κερδίσουν την έκτη θέση. 

Οι Έλληνες αθλητές αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα από το πρωτάθλημα του Ζέγκεντ της Ουγγαρίας με τρία ασημένια μετάλλια, αυτό του Ντούσκου, αυτό της Ευαγγελίας Αναστασιάδου και της Χριστίνας Μπούρμπου στο δίκωπο και αυτό των Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελευθέρων βαρών. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM