ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Από σήμερα στο Final-4 του πόλο ο Ολυμπιακός

Από σήμερα στο Final-4 του πόλο ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Την επιστροφή της στο final-4 της Euroleague, μετά από απουσία ενός χρόνου, εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Σοβαρές και αποφασισμένες οι «ερυθρόλευκες», δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Σαντ Αντρέου, την οποία νίκησαν μέσα στη Βαρκελόνη με 16-7 και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 9ης Μαρτίου στον Πειραιά.

Με την Αβραμίδου να «εκτελεί» και την Ασημάκη να κάνει «πάρτι» στα 2μ., οι πρωταθλήτριες Ελλάδας μετέτρεψαν το 3-2 της πρώτης περιόδου σε 8-2 στις αρχές της τρίτης και έφτασαν «δια περιπάτου» στη νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρης Παυλίδης χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια την Ιωάννα Σταματοπούλου αντί της Χρυσής Διαμαντοπούλου, καθώς και ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε συνολικά τέσσερα πέναλτι, εκ των οποίων αξιοποίησε τα τρία.

Διαιτητές: Κολόμπο (Ιταλία), Μαρζάι (Ουγγαρία)

Οι συνθέσεις: ΣΑΝΤ ΑΝΤΡΕΟΥ (προπονητής Χαβιέ Αθνάρ): Μ. Σάντσες, Πένια, Γκουάλ, Λούκε, Μορέλ 1, Αρίνο 1, Τζάκοβιτς 1, Σλέεκινγκ 2, Παλάσιο, Κόινινγκ 1, Κρέσπι 1, Π. Σάντσες, Νιέτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Μαργ. Πλευρίτου 1, Γκόφερς, Μπάκλινγκ 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ