Αννα Ντουντουνάκη: Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα στους Μεσογειακούς του Οράν

 Αννα Ντουντουνάκη: Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα στους Μεσογειακούς του Οράν Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η Άννα Ντουντουνάκη χάρισε στην ελληνική κολύμβηση το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Κατά τη 2η ημέρα των αγώνων, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κυριάρχησε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα και με χρόνο 25.95 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πίσω της τις Ιταλίδες Βιόλα Σκότο ντι Κάρλο (26.25) και Σόνια Λακιντάνα (26.38).

Ο Κώστας Μερετσόλιας δεν κατάφερε να επαναλάβει στα 50μ. πρόσθιο επίδοση ανάλογη με εκείνη του πρωινού προκριματικού, όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 27.65.

Στον τελικό, ο 24χρονος κολυμβητής του Παλαιού Φαλήρου τερμάτισε σε 27.93 και περιορίστηκε στην πέμπτη θέση. Πέμπτος τερμάτισε και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100μ. ελεύθερο με 49.50, ενώ η Χαρά Αγγελάκη έμεινε στην όγδοη θέση των 100μ. πρόσθιο με 1:09.88.

Στους πρωινούς προκριματικούς, η Χρυσούλα Μητσάκου, αν και σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 2:02.91, κατετάγη 11η στα 200μ. ελεύθερο και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, όπως και η αδελφή της Ξανθή Μητσάκου, η οποία πήρε τη 14η θέση με 2:06.42.

Αρνητική έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί ο αποκλεισμός της Ιωάννας Σαχά, που έμεινε 9η στα 200μ. ύπτιο με 2:16.82. Η Γεωργία Δαμασιώτη ήταν 12η στα 50μ. πεταλούδα με 27.55, ο Σάββας Θώμογλου 10ος στα 50μ. πρόσθιο με 28.68, ο Στέργιος Μπίλας 11ος στα 100μ. ελεύθερο με 50.23, η Μαρίλεια Δρασίδου 10η στα 100μ. πρόσθιο με 1:11.29 και ο Δανιήλ Γιουρτζίδης 10ος στα 400μ. μικτή ατομική με 4:29.58.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM