ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Άννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

Άννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία Facebook Twitter
Άννα Κορακάκη/ Φωτ.: Instagram
0

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στο Instagram, έκανε γνωστό πως ορκίστηκε και της απονεμήθηκε ο βαθμός της Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία.

Στην ίδια ανάρτηση, η Άννα Κορακάκη αναφέρει πως, παρόλο που θα επιτελεί χρέη αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα στα αθλήματα, που έχει διακριθεί.

«Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτησή της

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.

Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη».

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ