Η Λίντσεϊ Βον είναι Αμερικανίδα αθλήτρια του σκι, έχει κατακτήσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα, χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει ποζάρει για πολλά εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών, ανάμεσά τους το «Sports Illustrated» και την αποκαλούν «Βασίλισσα του σκι».

 

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ κατέκτησε χτες το χάλκινο μετάλλιο. «Νομίζω πως τα πήγα πολύ καλά. Ίσως ήμουν πολύ ακριβής με τη γραμμή, αλλά δεν έκανα λάθη, δεν ήμουν αγχωμένη. Θα το δω στο βίντεο αλλά είμαι χαρούμενη με την απόδοσή μου», είπε μετά την γραμμή τερματισμού. 

 

Ωστόσο η Λίντσεϊ συζητήθηκε όχι μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και τα μηνύματα που έγραψε πάνω στη στολή της με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, τα οποία όπως αποδείχθηκε την βοήθησαν. 

 

Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 

Συγκεκριμένα, στον δεξί της γάντι περίπου στο ύψος του αντίχειρα έγραψε την ελληνική λέξη «πιστεύω». Πρόκειται για ένα τατουάζ που έχει στο εσωτερικό ενός από τα δάχτυλά της. 

 

Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 

«Σηματοδοτεί τους τελευταίους Ολυμπιακούς μου [το 2018] και απλώς ήθελα να πιστέψω στον εαυτό μου», εξήγησε η διάσημη αθλήτρια μιλώντας στο NBC. 

 

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό «μήνυμα» πάνω στη στολή της, αφού στο κράνος της έγραψε τα αρχικά «D.K.» μαζί με μία καρδιά προς τιμήν του παππού της Don Kildow, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο Kildow, που είχε υπηρετήσει στον Πόλεμο της Κορέας το διάστημα 1952-54, πέθανε στην 1η Νοεμβρίου και οι δυο τους είχαν μια πολύ ξεχωριστή σχέση.