«Το αδύνατο είναι δυνατό»: Δεύτερο χάλκινο από την Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου

«Το αδύνατο είναι δυνατό»: Δεύτερο χάλκινο από την Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, καθώς μετά το τεχνικό σόλο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στον τελικό του ελεύθερου σόλο. 

Η 27χρονη εκτέλεσε το πρόγραμμά της υπό τους ήχους του «Show must go on» και απέσπασε 91.7667 βαθμούς, για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη. Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο μετάλλια της Πλατανιώτη είναι τα πρώτα που κατακτά η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Νικήτρια του τελικού στο ελεύθερο σόλο ήταν η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 95.3667 βαθμούς και η Ουκρανή Μάρτα Φιεντίνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, με 93.8000. 

«Το αδύνατο είναι δυνατό», τόνισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, συνοψίζοντας σε μια φράση τη διπλή επιτυχία της. «Στόχος μου, όταν ξεκίνησε η σεζόν, ήταν να κατακτήσω μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έγινε δυο φορές στην ίδια διοργάνωση και είναι κάτι ανεπανάληπτο», συνέχισε. 

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Έδωσα και την ψυχή μου για να τα καταφέρω. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη διότι εκτός από την κατάκτηση του μεταλλίου, ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και ικανοποίησα τις προπονήτριές μου», συμπλήρωσε. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ