Διαδοχικές αναρτήσεις, που κατά τα φαινόμενα απευθύνονταν σε όσους τον επικρίνουν το τελευταίο διάστημα, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

«Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω», αναφέρει σε ένα από τα tweet του ο πρωταθλητής του τένις.

 

«Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Ο 23χρονος, που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην επικαιρότητα με διάφορες αφορμές που δεν σχετίζονται με την αγωνιστική δραστηριότητά του.

 

Τον Δεκέμβριο δέχθηκε αρκετά σχόλια και επικρίσεις έπειτα από ανάρτηση για τη δημιουργία καταστήματος Harrods στην Ελλάδα. «Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Καιρός είναι», ανέφερε σε εκείνο το tweet ο Τσιτσιπάς.

 

Μερικές εβδομάδες αργότερα, αρκετοί σχολίασαν το γεγονός ότι πέρασε τις γιορτές στο Ντουμπάι, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη συρροή Ευρωπαίων τουριστών εκεί- ανάμεσά τους και Έλληνες- για διακοπές εν μέσω της πανδημίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρισκόταν στο Ντουμπάι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

 

Όπως φαίνεται, σε αυτά τα σχόλια που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό απαντά ο τενίστας με τις διαδοχικές αναρτήσεις που έκανε την Πέμπτη.

 

 

 

 

 


 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr