Γιουβέντους: Παίκτες και προπονητής συμφώνησαν σε «πάγωμα» μισθών -Ύψους 90 εκατ. ευρώ

Γιουβέντους: Παίκτες και προπονητής συμφώνησαν σε «πάγωμα» μισθών -Ύψους 90 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
Σε «πάγωμα» μισθών συμφώνησαν οι παίκτες της Γιουβέντους (Πηγή φωτό EPA)
1

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, συμφώνησαν σε πάγωμα μισθών.

Αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες τις τελευταίες ημέρες παίρνουν αντίστοιχες αποφάσεις, για να περιορίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις, καθώς έχει σταματήσει η αγωνιστική δράση εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως, αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται πάντα δεκτές αδιαμαρτύρητα. Για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αντέδρασαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους, η ομάδα ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία με τους παίκτες και τον προπονητή, για «πάγωμα» των μισθών τους από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο. «Τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθούν οι προσωπικές συμφωνίες με τον προπονητή και τους παίκτες, όπως απαιτούν οι τρέχουσες ρυθμίσεις», σημειώνει ο σύλλογος στην ανακοίνωση.

Από τη συμφωνία προκύπτει εξοικονόμηση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, τότε η ομάδα θα διαπραγματευτεί εκ νέου με τους παίκτες και τον προπονητή. «Η Γιουβέντους θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τον προπονητή για την αφοσίωσή τους σε μια δύσκολη περίοδο για όλους», καταλήγει η ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους ήταν από τις πρώτες ομάδες που «χτυπήθηκαν» από τον κορωνοϊό, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν σε καταντίνα, επειδή βρέθηκε θετικός ο Ντανιέλε Ρουγκανί. 

Σε περικοπές έχουν συμφωνήσει και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μεταξύ άλλων ομάδων. Και οι δύο γερμανικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι η κίνηση γίνεται προκειμένου να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι στους δύο συλλόγους.

Με πληροφορίες από AFP, BBC

 

 

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται πάντα δεκτές αδιαμαρτύρητα. Για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αντέδρασαν" Και ιδού ένας από τους λόγους που οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και οι φτωχοί είναι φτωχοί. Γιατί ο πλούσιος ακόμα και αν βγάζει εκατομμύρια υπερασπίζεται τον εαυτό του και δεν αφήνει να του στερήσουν ούτε ένα Ευρώ, ενώ ο φτωχός βγάζει 700 Ευρώ τον μήνα, του μειώνουν τον μισθό σε 400 Ευρώ τον μήνα και δεν αντιδρά.