Σεισμός

ΟΑΚΑ: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Λάρισα

ΟΑΚΑ: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Λάρισα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Το αγωνιστικό «πισωγύρισμα» συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε από την Λάρισα στο αποψινό παιχνίδι.

Η Λάρισα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό μετά από 28 χρόνια, παραμένοντας παράλληλα αήττητη για πέμπτο ματς. Το τελικό 2-1 υπέρ του θεσσαλικού συγκροτήματος, είναι βέβαιο ότι θα φέρει περαιτέρω ανακατατάξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Μιλοσάβλιβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο, ενώ ο Ουάρντα στο 57' με τρομερή ντρίμπλα απέναντι στον Αποστολη, εκτέλεσε τον Διούδη διπλασιάζοντας τα τέρματα της Λάρισας. Στο 62ο λεπτό, ο Ζαχίντ με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Κρίστινσον για να μειώσει σε 2-1.

Να σημειωθεί ότι στο 35ο λεπτό, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε γκολ του Παναθηναϊκού με τον Καμπετσή), αφού είδε επιθετικό φάουλ στον Ισλανδό γκολκίπερ της Λάρισας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ