Μπάσκετ: O Ολυμπιακός ανακοίνωσε το όνομα της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α2

Μπάσκετ: O Ολυμπιακός ανακοίνωσε το όνομα της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α2 Facebook Twitter
1

 Ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έκανε πίσω στην απόφαση που πήρε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

 Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε επισήμως την ΕΟΚ πως πλέον αλλάζει και ο διακριτικός τίτλος της ομάδας που θα συμμετέχει στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το όνομα της θα είναι  «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» ένας τίτλος που θα συνοδεύει ουσιαστικά την ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θα αγωνίζονται ως επί το πλείστον νεαροί παίκτες του συλλόγου αλλά και καλαθοσφαιριστές με εμπειρία στην κατηγορία. Παράλληλα, το βασικό τμήμα μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ θα συμμετέχει στην Euroleague.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Καλη ιδέα.... Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και οι Αμερικάνοι στο μουντομπάσκετ αλλά δεν το σκεφτηκαν τα κορόιδα. Να ονομάζονται Εθνική αναπτυξιακή Η.Π.Α, οπότε η 7η θέση θα ήταν μεγάλη επιτυχία.